Elindult a 2015/16-os szezon

Megkezdődtek a 2015/2016. évi pest megyei sakk csapatbajnokságok a SZUPER csoportban és az I. osztályban szeptember 27-én. Az I/A osztályban október 18-án indul a bajnokság.

Bővebben...

Országos Ifjúsági Sakk Csapatbajnokság 2015

A 2015. évi Országos Ifjúsági Sakk Csapatbajnokság augusztus 26-30-ig került megrendezésre Budapesten. A nyolcfordulós versenyen a dunaharaszti fiatalok kiválóan szerepeltek, és a 10. helyen végeztek. Ezzel két helyezést léptek előre, hisz az előző fordulóban még a 12. helyen álltak. A 28 csapat 8 fordulóban mérte össze tudását. A csapatok hat főből álltak, ahol vagy két leány versenyzőnek, vagy egy leánynak és egy 2003.01.01. után született kötelezően kellett szerepeltetni.

Bővebben...

II. dr. Bencze László Emlékverseny

Dr. Bencze László emlékére immár második alkalommal rendeznek nyílt versenyt a dunaharaszti sakkozók. A sokak által kedvelt FIDE mestert ellenfelei nagyra becsülték, játékostársai pedig feltétel nélkül szerették. Ezt bizonyította a tavalyi emlékverseny is, amikor a sakkozók tiszteletet teremtő létszámmal jelentek meg az ország minden részéről.

A II. dr. Bencze László Emlékverseny október 12-e és 25-e között kerül megrendezésre
a dunaharaszti Laffert Kúriában.

A versenykiírást innen töltheti le »»

Egyéni, korcsoportos sakkbajnokság, Balatonlelle

Korcsoportos sakkbajnokság 2015 Balatonlelle

Az idei egyéni korcsoportos sakkbajnokságnak Balatonlelle adott otthont június 17 és 23 között. A különböző korosztályú csoportokat létszámtól függően körmérkőzéses vagy svájci rendszerű lebonyolításban szervezték meg.

Bővebben...